Ordenstjenesten

Mann får bot

Ordenstjenesten er politiets front i samfunnet, dette er avdelingen som har hovedansvaret for ro og orden i Norges gater og er den vanligste avdelingen i det norske politiet. Ordenstjenesten står overfor et mangfold av oppdrag og ingen dager er like. Ordenstjenesten krever dyktige og fornuftige tjenestepersoner til å løse hva enn som blir kastet deres vei.


Utrykningspolitiet – UP

Politi har trafikkontroll

Utrykningspolitiet er avdelingen i politiet som er ansvarlig for trygg ferdsel i trafikken. Med raske biler og kraftige lasere sørger utrykningspolitiet for at veitrafikkloven blir fulgt til punkt og prikke blant Norges mange bilister.
Utrykningspolitiet har som hovedoppgave å sørge for trygg ferdsel på de norske veiene, og å holde utkikk etter mobile vinningskriminelle.
Så neste gang du ser en i gul vest i veiskulderen, anbefales det å kjøre pent!


Hundetjenesten – Victor

Mann sitter med hund på fjellet

Hundetjenesten, bedre kjent som «Victor» er politipatruljen som foregår med menneskets beste venn, nemlig polititjenestehunden. Med en pelskledd makker med en kraftig luktesans kan Hundetjenesten løse oppgaver andre avdelinger ikke kan. Hundetjenesten har som hovedoppgave å finne savnede personer, foreta narkotikasøk, bombesøk og masse, masse mer.
Forholdet mellom hundene og betjentene er nære, dette er hunder betjentene bor med fra hunden er valp og er deres ansvar å holde trent.
Har du det som kreves til å drive lange søk? Er du nysgjerrig og løsningsorientert? Da er dette avdelingen for deg.


Beredskapstroppen – Delta

Politi klatrer opp stige

Politiets Beredskapstropp, bedre kjent som «Delta», er politiet du sjeldent ser. Får du derimot se dem i action, kan du forvente å bli imponert. Operatørene i politiets beredskapstropp rykker ut på det farligste av oppdrag, dette kan være skyte-episoder, terrorhendelser og annen organisert kriminalitet.
Beredskapstroppen er politiets spydspiss når det kommer til skarpe situasjoner, og operatørene står overfor kritiske oppgaver, som krever taktiske og krevende beslutninger. Avdelingen tar i bruk verktøy som helikoptre, pansrede biler og andre hemmelige verktøy for å løse det mest krevende av oppdrag.
Er du rasktenkende, taktisk anlagt og har gode kommunikasjonsevner? Da er Beredskapstroppen noe for deg.