Tenk at vi for nå 10 år siden, satt å «spilte» på GTA IV. Utallige timer med Viggo Hansteens Vei, Alfa 90 og Kvitfjell! Vi hadde den gang supportansatte som slet livet av seg med modpakker, altibox-modem og portåpning. I dag har vi dedikerte instruktører som hjelper oss med ALT vi måtte ha behov for. De leverer topp-kvalitets kunnskap på daglig basis! Vi kan ikke si annet enn: Takk for 10 flotte år, og vi ser frem til 10 nye. Folk har kommet og gått, vi har hatt nedturer, og oppturer, men det å kunne følge samfunnet gjennom et helt 10-år er et privilegium.

FOR HVA ER NPK?

Jo, NPK er medlemmene – NPK er de utallige timene med morro og arbeid, nedlagt av hundrevis av folk gjennom årene. NPK er seriøsitet, jaget på perfeksjon og studentene som hver eneste dag tilegner seg kunnskap fra de dedikerte instruktørene! Men glem ikke, NPK er et sted du kan være DEG SELV!

NPK 10 år

Kategorier: Nyheter